Ny plagg – PälsmössaHar gått och frusit om öronen alldeles för länge nu, så för någon dag sedan tog jag äntligen tjuren vid hornen och köpte mig en pälsmössa. Jag har inte hittat någon som fallit mig i smaken tidigare, men när jag kikade runt på www.täckbyxor.se så hittade jag äntligen en. De hade flera fina varianter på den hemsidan och jag fick verkligen beslutsångest… Men till slut så bestämde jag mig i alla fall för en ljusbrun variant, då jag tyckte att det var den som var mest trendig och rätt inför denna vinter.

Det jag främst gillar med mössan är att den är otroligt varm. Detta är ju – som vi alla vet – något som är välbehövligt i vårt avlånga land, där temperaturen ibland ligger runt minus tjugo grader. Att den dessutom är snygg är ett stort plus, och för en fulländad vinter-outfit tycker jag att man ska matcha den tillsammans med en lusekofta, mörkblåa jeans och svarta kängor.

Anledningen till att just de tre plaggen fungerar bra ihop med pälsmössan tycker jag är att de framhäver mössan bra. Och ett så läckert attribut som detta förtjänar minst sagt att synas! Kommentera gärna om ni håller med eller inte i kommentarsfältet nedan, så ska jag fortsätta att packa för fjällsemestern – dit min pälsmössa verkligen får följa med!