Varianter av bonusar för sport och spel onlineDet är mycket populärt att spela om pengar på sport och då särskilt i sammanhang då det annars inte finns något särskilt i det sportsliga sammanhanget som kittlar den enskilde. När det kommer till att spela på odds är det precis vad som behövs för att förvandla en ordinarie match till något som engagerar innerligt. För visst är det alltid spännande att ha chansen att vinna pengar?

Nu för tiden gäller det inte enbart att satsa pengarna på rätt lag eller vinnande spelare utan man behöver även veta mer om spelbonusar som det bolag du väljer att spela hos erbjuder. En bonus kan innebära att de insatta pengarna dubblas om man väljer att satsa på särskilt utvalda spel hos just den aktören. Många gånger lockas man av att insatta pengar kommer att dubblas, vilket de också görs, men man kan inte ta ut de pengar man fått i bonus om man inte först satsat dem i något spel.

En bonus kan även handla om ett erbjudande där den första förlusten täcks så att man i princip inte kan förlora pengar på det första vadet hos just det bolaget. I detta fall är det särskilt lockande att spela ett stort spel med möjligheten till en stor utdelning. Något man annars kanske väljer att vara lite mer försiktig med eftersom syftet med att spela och satsa på odds är att vinna, inte att göra spelbolagen rika.

En typ av extra tilldelning som länge varit en favorit hos dem som spelar poker är den så kallade bad beat bonusen. Den innebär att om man har en riktigt stark hand, låt oss säga ett fyrtal, men att man ändå förlorar så faller denna extra summa ut till den förlorande spelaren. Även resterande spelare vid det digitala bordet erhåller en mindre belöning.

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*