Ny sida – Skicka digitala presenter onlineAtt överraska med en fin present är alltid roligt – men däremot inte alltid så enkelt. Ibland kan det kännas hopplöst att hitta något passande till en person som redan har det mesta och ibland kan det vara svårt att uppvakta på grund av avstånd. Det finns dock en lösning på dessa problem – och det är att skicka digitala presenter online. Därför har jag skapat en samlingssida för digitala presenter – och presenter med bud. 

Fördelar med digitala presenter

Det finns flera fördelar med att beställa digitala presenter och en av dom är att det är både smidigt och enkelt. Glöm allt vad springa runt i tiotals affärer heter – det enda man behöver för att hitta och beställa en fin present är en dator, mobil eller surfplatta. Man kan alltså spara både tid och besvär, något som för många kan vara fördelaktigt i den stressiga vardagen.

En annan fördel är att det är väldigt enkelt att uppvakta eller överraska även på avstånd. Bor födelsedagsbarnet 20, 50 eller kanske 100 mil bort? Inga problem! Det fina med digitala presenter är att man beställer och betalar själv, men fyller i precis vilken mottagaradress man vill.

Sist men inte minst är det breda utbudet också en stor fördel – men mer om det nedan.

Vilket utbud finns?

Utbudet av digitala presenter är stort och känns dessutom ständigt växande. Allt fler inser fördelarna med dessa presenter och man kan hitta något som passar dom allra flesta. Det finns olika typer av digitala presenter – båda sådana som beställs och levereras digitalt samt sådana som beställs digitalt men som levereras som en fysiskt present.

Bland dom förstnämnda kan man bland annat hitta kändishälsningar, digitala kurser, presentkort och annat roligt som alltså kan utnyttjas digitalt av mottagaren. En hel del inspiration har jag fått från Fodelsedagspresenter.org, även om det delvis är min konkurrent.

Bland presenter som beställs digitalt, men som levereras som fysiska presenter kan man hitta alltifrån tårtor, bakverk och godis till inredningsdetaljer och smycken. Det finns kort och gott något som passar för dom flesta och det har aldrig varit enklare att överraska någon man tycker om med en fin present!