Kontoret förändrasDen 1:a september bytte jag kontorsplats. Eller rättare sagt –jag skaffade min första. Att jobba hemma är inte längre ett alternativ efter att jag testat och insett att produktionen blev över 20% bättre när jag kom till ett kontor. Men kontor…. Ja det beror ju på hur man ser det. Jag hyr faktiskt plats på ett nerlagt café. När jag började vara här fick jag vara i caféet innan öppningsdags. Då de öppnade klockan 15 var det ju inga problem.

Nu har det lagt ner och ägs av ett fastighetsbolag. Jag får vara kvar i lokalerna och har därmed kanske stadens mest luftigaste kontor. Men det finns en nackdel. Kontor har kontorsmöbler och kontorsinredning. Caféer och restauranger har restaurangmöbler och restauranginredning. Att sitta på en stol och skriva en hel dag kräver en del. Blir att stå ibland vid barbordet. Det fungerar bättre.

Nu ska caféet öppna inom några veckor och än så länge är det inte klart om jag får vara kvar. Men vi ska nog hitta en lösning. Om de hittar bättre möbler… Har själv erfarenheter av azdesign via ett helt annat sammanhang och har bett dem kika in på sidan för att se att hårda stolar inte är inne. Möjligtvis på MCdonalds där man uppenbarligen vill att kunderna ska gå fort. Men inte på ett café…

Klart det kostar mer – men smakar det så kostar det. Det är ju så man resonerar inom cafévärlden där en kaffe kostar 35kr.

Avgör själv. Håller du med mig eller inte? Se stolarna högst upp till vänster på  www.azdesign.se. Snyggt och skönt – det går ju att kombinera.